Az óvodások és pedagógusok együttes munkájáért a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. egy rendezvénnyel kedveskedett december 14-én délelőtt a Vásárcsarnokban. Az eseményen megszólalt Szentgyörgyi Dávid, a PVH vezérigazgatója, aki elmondta, miért ennyire fontos a társaság életében az AngyalGyár.

„Az AngyalGyár mindannyiunk számára egy igazán különleges kezdeményezés, hiszen itt mutatkozik meg igazán az, milyen összefogásra képesek az emberek, ha jó ügyről van szó. Nem tudunk elég hálásak lenni a rengeteg befektetett munkáért, és a csodaszép rajzokért, kártyákért. Úgy vélem, ezzel az akcióval ezt az évet is igazán emelkedett hangulatban zárjuk. Köszönöm mindenkinek!”

Idén is több százak karácsonyát tették szebbé a pécsi angyalok
 

 

Az óvodásokat az Angyal csapat egyik tagja várta a rendezvényen, akik így vele együtt élvezhették az ajándék bábszínházi előadást. A megéhezett gyerekek és pedagógusaik pedig ezután együtt falatozhattak a felkínált süteményekből és édességekből. Ez azonban még nem minden, a három legtöbb apróságot beküldő óvodák ismét nagyon értékes nyereményben részesültek a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. jóvoltából.

Az ajándékok és kedves üzenetek címzettjei a Szent Lőrinc Gondozóotthon, az Integrált Nappali Szociális Intézmény, a Baptista Szeretetszolgálat Szeretetotthona, valamint a Remény Háza lakói voltak, akik hatalmas örömmel fogadták ezeket a jókívánságokat.