A Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. számos kezdeményezéssel támogatta a nélkülözőket. Az év utolsó akciójával rászoruló családok számára ajánlott fel a társaság fenyőfákat, melyeket ünnepélyes keretek között adtak át kedden a cég munkatársai.

A PVH nemcsak sikerekben, hanem társadalmi felelősségvállalásban is gazdag évet zárt, hiszen tizenkét – akciókkal, kezdeményezéssel, városi programokkal és rendezvényekkel tarkított – hónapon keresztül támogatta a várost. Különböző eseményeivel közösséget kovácsolt a helyiekből, legyen szó művészetről, a gyerekekről vagy az idősekről. Hiszen a Pécsi Városi Gyereknap több mint 10 ezer gyerek napját tette felejthetetlené, a PTE Művészeti Karával együtt megnyitott kiállítás összehozta a város régi és új művészeit, az AngyalGyár pedig megmutatta, hogy senkinek sem kell egyedül töltenie a karácsonyt: mert a társaság ott segít, ahol szükség van rá.

Fenyőfának adományozott a Pécsi Vagyonhasznosító
 

 

Tavaly az AngyalGyár akció tette fel az i-re a pontot, idén azonban még egy karácsonyi akcióra sor kerülhetett. Az Esztergár Lajos Család-és Gyermekjóléti Szolgálat és Központ igazgatójának, Nagy Istvánnak a közreműködésével a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. az év méltó lezárásaként 30 lucfenyőt adományozott a városban élő, rászoruló családonak. A felajánlott karácsonyfák egy részét személyesen vehették át az érintettek, azonban azok sem maradtak fa nélkül, akik a szállítást nem tudták megoldani, hiszen az egyesület mikrobusszal mindenkihez eljuttatta.